Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пинзеник все ще грає на нервах Тимошенко

Вівторок, 6 грудня 2005, 18:00

Міністр фінансів Віктор Пинзеник визначиться зі своєю участю у виборах до парламенту в березні 2006 року після з'їзду партії.

"Буде з'їзд найближчим часом. Ми приймемо рішення на ньому", - сказав Пинзеник журналістам у вівторок, після завершення церемонії нагородження кращих компаній-платників податків.

26 листопада Пинзеник був переобраний головою ПРП на 11-му з'їзді партії. ПРП також прийняла рішення провести другий етап з'їзду не пізніше 11 грудня, доручивши секретаріату партії визначити точну дату.

Член ПРП Сергій Соболєв, який бере участь у переговорах зі створення блоку з очолюваною Тимошенко партією "Батьківщина", звернувся до з'їзду з проханням не закривати засідання і провести його другий етап, пояснивши це необхідністю продовження переговорного процесу.

Відповідаючи на питання делегатів з'їзду про те, чи піде він у відставку з посади міністра фінансів у випадку блокування ПРП із БЮТ, що ставить умовою неучасть членів блоку в нині працюючому уряді, Пинзеник підкреслив, що для нього посада ніколи не була самоціллю.

У той же час він відзначив, що знає економічну і фінансову ситуацію в Україні, додавши, що не хотів би, щоб наступний уряд зіштовхнувся з проблемами нинішнього.

ПРП на виборах 2002 року входила в блок Віктора Ющенко "Наша Україна".

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...