Бродський назвав Тимошенко слабкою, і попросив Ющенка забрати Волкова

Середа, 7 грудня 2005, 15:21

Михайло Бродський заявляє, що Олександр Волков намагається "нав'язати" свою кандидатуру в передвиборчий список Блоку Юлії Тимошенко.

Коментуючи заяву Волкова про те, що він обов'язково буде в списку БЮТ, в інтерв'ю газеті "Дело" Бродський сказав:

"У нього дуже великі заслуги перед Ющенком, так нехай Ющенко і бере його у свій список! І чого намагатися тиснути на слабку жінку, вона не повинна виконувати чужі зобов'язання".

Водночас один з лідерів "Батьківщини" Олександр Турчинов повідомив, що в проекті виборчого списку від регіональних партійних організацій він "поки не бачив" прізвищ Волкова й Олександра Фельдмана.

Один з найближчих соратників Тимошенко депутат Андрій Шкіль також повідомив, що в першій десятці списку не буде ні співаків, ні спортсменів, "оскільки, як правило, користі від них у парламенті мало".

Він розповів, що рейтингове голосування по кандидатах, висунутих регіональними організаціями, буде проведено прямо на з'їзді, і за його результатами буде формуватися список. Це правило не стосуватиметься першої десятки блоку, визначеної вже зараз.

За інформацією "Дела", у першій п'ятірці БЮТ будуть Тимошенко, екс-віце-прем'єр Микола Томенко, Турчинов, голова Української соціал-демократичної партії Василь Онопенко, а також, швидше за все, Левко Лук'яненко (або Шкіль).

Станом на вечір вівторка керівництво блоку продовжувало обговорення верхівки списку. Зокрема, серед кандидатів у десятку обговорювалася кандидатура колишнього міністра економіки Сергія Терьохіна.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування