Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз не кликав Мельниченка на допомогу

Четвер, 8 грудня 2005, 19:31

Соціалісти не причетні до рішення Микола Мельниченка приїхати в Україну.

Про це заявив народний депутат Микола Рудьковський в четвер увечері в ефірі телеканалу НТН, повідомляє прес-служба СПУ.

"Соціалістам не вигідний приїзд Миколи Мельниченка в Україну, тому що ми планували і ведемо виборчу кампанію на популяризації політики соціалістів як партії, яка хоче побудувати соціально справедливе суспільство, побудувати державу європейського соціалізму", - сказав Рудьковський, відповідаючи на питання ведучого щодо можливої політичної вигоди від приїзду Мельниченка.

Рудьковський зазначив, що "соціалісти у 2002 році його (Мельниченка) взяли в список не тому, що хотіли робити на ньому політику, а з однією метою - щоб він міг повернутися в Україну, міг свідчити в Генеральній прокуратурі і в суді як важливий свідок, для того щоб справу вбивства Георгія Гонгадзе довели до кінця".

"Зараз він може це робити самостійно. Він прийняв рішення про приїзд в Україну самостійно, після того як зустрічався із Томенком, із Ющенком, із Березовським, із Третьяковим і з іншими. Не з Морозом і не з Рудьковським", - підкреслив депутат.

Він також зауважив, що соціалісти "ніколи не делегували Мельниченка в адміністрацію президента від Соціалістичної партії підслуховувати Леоніда Кучму".

"Це служба безпеки призначила Миколу Мельниченка працювати в АП, і Микола Іванович зробив ці записи, після чого звернувся до Олександра Мороза, щоб він оприлюднив їх, бо прокуратура, міліція і Служба безпеки були теж пов"язані в тих злочинах", - зазначив Рудьковський.

Він також сказав, що лідер Соціалістичної партії Олександр Мороз, "зробив цей мужній крок, і в Україні з того часу почалися процеси, які призупинили вбивства журналістів, вбивства політиків".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування