Піскун визнав, що влаштував клоунаду

Четвер, 8 грудня 2005, 20:11

Прокурор Київської області Юрій Гайсинський повідомив, що 5 грудня в його кабінеті відбулася зустріч екс-майора держохорони Миколи Мельниченка і колишнього депутата Олександра Єльяшкевича зі Святославом Піскуном.

В офіційному повідомленні Гайсинський відзначив, що до нього зайшов Піскун, якого він прийняв, оскільки "прокуратура відкрита для громадян, тим більше для колишніх керівників Генеральної прокуратури".

Гайсинський повідомив, що через якийсь час у приймальню прокуратури зайшли Мельниченко й Єльяшкевич.

"Я не бачив підстав закрити перед Мельниченком і Єльяшкевичем двері і запросив їх у кабінет, де вони спілкувалися з Піскуном у моїй присутності. Я також мав можливість поставити Мельниченку питання", - повідомив прокурор Київської області.

За його словами, Піскун показав постанову Печерського суду про припинення дії указу про призначення Олександра Медведька генпрокурором, що, на думку Піскуна, є підставою для виконання ним обов'язків генпрокурора.

Разом з тим, відзначив Гайсинський, він і інші працівники прокуратури зазначили, що генеральний прокурор може таким вважатися тільки після підписання відповідного указу президента.

"У прокуратурі Київської області ніхто і ніколи не виконував функцій генерального прокурора України. Навіть із проханням про таке до керівництва прокуратури області ніхто і ніколи не звертався", - говориться в повідомленні Гайсинського.

Раніше Піскун заявляв, що Мельниченко й Єльяшкевич зверталися до нього як до генпрокурора з проханням про посилення охорони. За його словами, зустріч з ними проходила в прокуратурі Києва.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування