Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія Лазаренка не зрозуміла, чим він гірший за Кличка

Четвер, 5 січня 2006, 12:01

Партія "Громада" вважає відмову в реєстрації свого лідера Павла Лазаренка кандидатом у депутати політикою подвійних стандартів з боку Центрвиборчкому.

Як говориться в заяві партії, розповсюдженій у четвер, факт реєстрації ЦВК виборчого списку блоку політичних партій "ПРП-Пора" з відомим українським спортсменом Віталієм Кличком на чолі став ще одним свідченням заангажованості комісії.

"У Лідера "Громади" є всі правові підстави бути зареєстрованим кандидатом у народні депутати України, бо Павло Лазаренко ніколи не заявляв про свій намір жити та працювати за межами України й ніколи не укладав контрактів щодо свого працевлаштування за кордоном", - говориться в заяві.

Партія наголошує, що у всіх офіційних документах Лазаренка його місцем проживання зазначено Україну та чітку київську адресу.

"Ми переконані, що справжньою причиною відмови Павлові Лазаренкові у праві бути зареєстрованим кандидатом у народні депутати України є дефіцит політичної волі у членів Центральної виборчої комісії, котрі й нині керуються стереотипами режиму Кучми", - заявляє партія.

"Впевнені, що у ЦВК є достатньо матеріалів, аби переконатися, що у того ж Віталія Кличка донедавна був чинний контракт з гамбурзьким боксерським клубом "Universal box promotion", а сам він та члени його сім‘ї своїм постійним місцем проживання називали Німеччину", - говориться в заяві.

Як повідомлялося, ЦВК у середу зареєструвала список виборчого блоку "ПРП-Пора" на чолі з Кличком. Водночас у понеділок комісія вдруге відмовила Лазаренку в реєстрації кандидатом у депутати у зв’язку з непроживанням на території України протягом останніх п’яти років.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...