Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко заспівав у монастирі й призначив Путіну побачення

П'ятниця, 6 січня 2006, 18:13

Президент Віктор Ющенко вважає вирішення газового питання "великим здобутком нашої держави, великою перемогою".

Як повідомляє прес-служба глави держави, про це він сказав у п’ятницю, спілкуючись з прихожанами Менявського монастиря, що на Івано-Франківщині.

Ющенко наголосив, що "Україна витримала свою позицію і захистила свої інтереси".

Оцінки деяких політиків і політичних сил перебігу українсько-російських переговорів та наслідків укладеної угоди зі звинуваченнями на адресу української влади він назвав безпідставними.

"Це виключно політичні спекуляції напередодні виборів і відвертий непрофесіоналізм", – підкреслив президент. Глава держави наголосив, що всі підписані документи є відкритими і з ними можуть ознайомитися експерти.

Ющенко також повідомив, що 11 січня перебуватиме в Астані (Республіка Казахстан) на інавгурації президента Казахстану Нурсултана Назарбаєва, де планує провести ряд двосторонніх зустрічей із главами держав.

Зокрема, за його словами, заплановано зустріч з Президентом Російської Федерації Володимиром Путіним.

Ющенко відзначив, що під час цієї зустрічі обов’язково порушить питання газотранспортної сфери та запропонує ряд ініціатив щодо будівництва кількох газопроводів по території України для збільшення транзиту газу.

Прес-служба повідомляє, що президент ознайомився з архітектурою старовинного монастиря та поспілкувався з прихожанами.

Відповідаючи на запитання щодо святкування Різдва у його родині, Ющенко сказав, що традиції існують ще з його дитячих років.

Президент відзначив, що пам’ятає колядки, які співали дітьми, і навіть наспівав одну з них. Він додав, що яскраво пам’ятає, як зранку 7 січня мати будила дітей і вітала з Різдвом Христовим.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...