Мати Гонгадзе не буде на суді, бо це та сама гра

Неділя, 8 січня 2006, 13:35

У понеділок об 11.00 в Апеляційному суді Києва розпочнеться розгляд по суті кримінальної справи про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе.

Як повідомила мати журналіста Леся Гонгадзе, вона, як і заявляла раніше, не має наміру приїжджати до Києва для того, щоб брати участь у судових слуханнях, бо не вважає це за потрібне.

"Я не вбачаю в цьому необхідності, бо розгляд справи - одна й та сама гра, у яку продовжує грати вже п'ятий генеральний прокурор. Я дивуюся, що змінюються генеральні прокурори, парламенти, президенти, а все залишається на тому ж рівні: вони роблять одне і теж за тими ж стандартами і за тими ж трафаретами", - сказала вона.

Водночас Леся Гонгадзе повідомила, що на судовому засіданні має бути присутня вдова журналіста Мирослава Гонгадзе, яка у телефонній розмові з нею обіцяла приїхати із США напередодні початку слухання справи по суті.

Відповідаючи на запитання чи привітав її з Новим роком та Різдвом Христовим президент Віктор Ющенко, який особисто взяв на себе відповідальність за розкриття вбивства журналіста, Леся Гонгадзе зазначила, що ніхто, крім журналістів та екс-охоронця Леоніда Кучми Миколи Мельниченка, її зі святами не вітав.

При цьому стосовно поздоровлення Ющенка вона додала: "Мені це навіть не потрібно! Мені такі фарисейські кроки ні від кого не потрібні, коли навкруги таке "красиве життя".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування