Суд у справі Гонгадзе перенесли

Понеділок, 9 січня 2006, 14:01

Засідання суду з розгляду по суті справи про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе перенесено на 11 годину ранку 23 січня.

Як заявила суддя Ірина Григор'єва, засідання перенесено через відсутність у залі засідань одного з обвинувачуваних – Миколи Протасова.

За інформацією керівника конвою обвинувачуваних, Протасову стало погано. Йому було викликано швидку допомогу, яка госпіталізувала його прямо з зали суду.

Довідка з діагнозом гіпертонічний криз додана до матеріалів справи.

З неможливістю продовжувати процес за відсутності одного з обвинувачуваних погодилися усі без винятку сторони, включаючи представників потерпілої Лесі Гонгадзе та Мирославу Гонгадзе.

Водночас Мирослава Гонгадзе, хоча й підтримала рішення про перенос засідання, здивована його перенесенням на такий довгий термін.

Як заявила її представниця Валентина Теличенко, засідання можна було перенести на 3 дні, "потім ми би всі знову з’їхалися, і нам би оголосили рішення про новий термін розгляду, але перенесення терміну одразу на такий довгий термін викликає певні підозри".

Цю думку підтримує адвокат Лесі Гонгадзе Андрій Федур.

"Мене приємно вразило лише те, що конвой зараз викликає обвинуваченим швидку допомогу. Мабуть, все ж таки в країні щось змінилося. А щодо терміну розгляду, мабуть, щось у процесі пішло не так. Мабуть, до зали зайшли журналісти", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування