Януковичу мало кримінальних справ

Середа, 1 лютого 2006, 19:48

Лідер партії регіонів Віктор Янукович виступить перед депутатами Європарламенту після парламентських виборів.

Про це він заявив у середу в ефірі каналу "Інтер".

"Ми одержали запрошення через ЗМІ і, звичайно, скористаємося цим запрошенням, викладемо свою точку зору, але після виборів", - відзначив лідер Партії регіонів.

Янукович також скептично оцінив обвинувачення "Нашої України", що Партія регіонів збирається використовувати адмінресурс на півдні та сході України.

"Ми вже між собою обмінялися жартами, що це (адмінресурс) може бути в тому випадку, якщо та влада піде, а ми будемо при владі", - відзначив він.

"Але я хочу сказати, що спроби обвинуватити нас у фальсифікації виборів навіть 2004 року не увінчалися успіхом. Тому що більше 1000 кримінальних справ, що розглянуті і доведені до суду, не говорять про те, що були фальсифікації - 48 мільйонів жителів і тільки 1000 кримінальних справ", - заявив Янукович.

"Вибори будуть непростими. Ми не віримо у те, що влада не застосовуватиме адмінресурс, ми не віримо у те, що влада не намагатиметься сфальсифікувати вибори. І ми хочемо сьогодні, як то кажуть, конкретно домовитися", - сказав лідер ПР.

Він також відзначив, що Партія регіонів "відноситься до цього питання (чесних виборів) серйозно" і надала Кодекс честі для своїх членів виборчих комісій.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News