Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко попередив Тимошенко і Мороза про розрив

Четвер, 2 лютого 2006, 14:05

Блок ПОРА-ПРП заявляє, що угода про коаліцію демократичних сил в майбутньому парламенті під загрозою зриву.

Про це заявив один із лідерів ПОРА-ПРП Тарас Стецьків, повідомляє прес-служба Блоку.

За словами Стецьків, заяви лідера Соцпартії Олександра Мороза і лідера БЮТ Юлії Тимошенко про недоцільність підписання коаліційної угоди про створення ще до виборів демократичної більшості помаранчевих сил у майбутньому парламенті "свідчать, що ці політичні сили розглядають різні варіанти блокування і що саме в цьому можуть критися елементи подвійної гри".

Стецьків зазначив, що Пора-ПРП раніше виступала з ініціативою підписання такої угоди та наголошувала, що "це має бути зроблено до виборів без будь-яких попередніх умов".

"Сам факт ще довиборчих зобов’язань щодо створення помаранчевої коаліції став би гарантією недопущення реваншу з боку сил Януковича", - додав він.

Тому, за словами Стецьківа, представники Блоку "скептично поставилися до пропозиції "Нашої України" передбачити розподіл посад у такій коаліційній угоді", оскільки головними у своїй діяльності вони вважають "не посади, а принципи".

"Але пропозиція "Нашої України" не може розглядатися як зручний привід торпедувати підписання угоди з боку СПУ і БЮТ, якщо вони щирі у своїх намірах створити таку коаліцію у майбутній Верховній Раді", - сказав Стецьків.

Як відомо, раніше член БЮТ Андрій Шкіль сказав, що сторона Юлії Тимошенко вийшла з переговорів по створенню коаліції "помаранчевих" сил, а Мороз не виключив можливості співпраці з Партією регіонів у майбутньому парламенті.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування