"Наша Україна", БЮТ і СПУ поговорять ще раз

Четвер, 2 лютого 2006, 15:17

Керівництво блоків "Наша Україна", БЮТ і Соціалістичної партії сьогодні мають намір провести черговий раунд переговорів про можливе об'єднання сил Майдану.

Про це на прес-конференції в четвер повідомив керівник юридичного департаменту виборчого штабу "Наша Україна" Роман Зварич.

Незважаючи на останні заяви низки представників Блоку Юлії Тимошенко щодо такого переговорного процесу, за словами Зварича, БЮТ продовжує брати участь у переговорах.

При цьому Зварич повідомив, що після останніх заяв члена БЮТ Андрія Шкіля представники "Нашої України" звернулися до керівництва БЮТ за роз'ясненнями, чи можна вважати подібну заяву офіційною позицією блоку, на що одержали відповідь, що Шкіль не уповноважений виступати від імені всього блоку.

Таким чином, за словами Зварича, в четвер увечері запланована раніше зустріч у контексті трьох лідерів політичних сил відбудеться.

За його словами, від імені "Нашої України" у черговому раунді переговорів буде брати участь Роман Безсмертний, від БЮТ - Олександр Турчинов, від СПУ - Йосип Вінський.

Крім того, керівник юридичного департаменту виборчого штабу повідомив, що "Наша Україна" проводить попередні консультації з представниками ще двох блоків - Блоку Костенка і Плюща і блоку "Пора-ПРП".

Оскільки, за словами Зварича, для "Нашої України", як і для президента Віктора Ющенка, є принциповим, щоб "помаранчева" команда була відновлена в повному складі.

Зварич також повідомив, що завтра за підсумками консультацій планується прес-конференція Безсмертного.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News