Ющенко поділився з Путіним радістю

П'ятниця, 3 лютого 2006, 15:27

Президенти Росії та України Володимир Путін та Віктор Ющенко висловили задоволення в зв'язку з підписанням документів, що відбулося напередодні в Києві, про створення спільного підприємства "Укргаз-Енерго".

У ході телефонної розмови голови двох держав висловили надію, що СП дозволить сконцентрувати зусилля на подальшому розвитку двостороннього співробітництва в газовій сфері, повідомляє Інтерфакс із посиланням на прес-службу президента РФ.

У розмові, що пройшла з ініціативи української сторони, також були дані позитивні оцінки російсько-українським контактам, що відбулися в останній час, на різних рівнях.

НОВИНИ ТаблоID

Відзначено необхідність конструктивного підходу сторін до майбутнього проведення в середині лютого переговорів у рамках російсько-української міждержавної комісії з проблематики Чорноморського флоту Росії.

Було обговорено ряд інших актуальних питань двосторонньої взаємодії.

Обговорюючи тему поставок української сільськогосподарської, зокрема м'ясо-молочної, продукції до Росії, президенти домовилися доручити міністерствам агрополітики та ветеринарним службам обох країн через переговори досягти компромісного рішення у цьому питанні.

Наступного тижня має бути підписано відповідний протокол, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Ющенко та Путін ще раз наголосили, що Україна і Росія будують свої економічні відносини на основі принципу взаємоповаги та взаємовигоди.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування