Янукович любить пісню з улюбленого фільму Тимошенко

П'ятниця, 3 лютого 2006, 18:40

Європейські політики обурені подіями в Україні, заявляє лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

Розповідаючи про свій візит до Брюсселю та Лондону, Тимошенко сказала, що "побачила там сотні політиків, обурених тим, що відбувається в Україні", пише прес-служба БЮТ.

"Ніхто не може зрозуміти, що сталось", - пояснила Тимошенко. При цьому вона назвала створення "газового" СП "заглибленням у систему зради національної безпеки, руйнацією балансів і стабільної роботи галузі".

НОВИНИ ТаблоID

"Народ тримають у дезорієнтації, а не просто в неправді", - заявила Тимошенко, сподіваючись, що старі документи не анулюють, і до них можна буде повернутися після парламентських виборів.

Продовжуючи розповідь про Європу, лідерка БЮТ поділилась, що "почула в Брюсселі та Лондоні, що зараз відпрацьовується варіант єднання Ющенка та Януковича, який там називають "гранд-коаліцією".

"Якщо така коаліція буде утворена в парламенті, наша політична сила піде в опозицію", - пообіцяла Тимошенко.

На питання, що їй заважає об'єднатися з Соцпартією, Тимошенко відповіла: "Нічого. Просто необхідно домовитися про принципи".

Зокрема, вона наголосила на необхідності зміни керівництва силових структур для ефективнішого запобігання торгівлі людьми.

Про свої поїздки по країні лідерка БЮТ заявила: "Я хочу, щоб ви мене почули без "перекладача" по телевізору. Часто показують таблиці, але за кадром говорять щось, що не має жодного стосунку до мене".

Тимошенко наголосила, що не можна робити свій вибір за телевізійною рекламою, "яка тільки промиває мізки".

Також у Запоріжжі Тимошенко традиційно отримувала подарунки. "Тимошенко привітали представники запорізької громадської організації "Діабетик". Керівник організації розплакалась на сцені, розповідаючи, що саме при прем'єрстві Тимошенко держава почала дбати про діабетиків", - пише прес-служба.

"Зараз деякі політики говорять, що уряд Тимошенко відмінив постачання закордонного інсуліну – це абсолютна брехня", - заявила керівник служби.

За словами прес-служби, "троє дівчат з косами в стилі Юлії Тимошенко подарували їй вишитий рушник з написом "З любов'ю від дітей-діабетиків Запоріжжя".

"Також лідерку БЮТ привітав легендарний запорізький металург Григорій Пометун, який став прототипом головного героя одного з улюблених фільмів Тимошенко – "Весна на Заречной улице", - додається у повідомленні.

Як відомо, Янукович не раз розповідав, що його улюбленою піснею є пісня з кінофільму "Весна на Заречной улице", яку влітку 2004 року він виконав дуетом зі співачкою Русланою.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування