Що Мороз відповість Ющенку, залежить від Януковича і комуністів

Субота, 4 лютого 2006, 17:32

Соцпартія підпише запропонований президентом Віктором Ющенком меморандум про чесні вибори лише за умови його підписання всіма учасниками виборчої кампанії.

На прес-конференції в Донецьку в суботу лідер СПУ Олександр Мороз нагадав, що з ініціативою такої угоди виходили різні політичні сили, вносили свої пропозиції.

"Ми будемо брати участь у переговорах. Якщо підписувати будемо, то тільки за широкою схемою - за участю всіх учасників виборчої кампанії", - сказав лідер СПУ.

НОВИНИ ТаблоID

Як повідомлялося, Ющенко підписав указ, що забезпечить проведення демократичних, чесних і прозорих виборів у березні 2006 року.

Глава держави закликав усі політичні сили підписати меморандум, що забезпечить чесне проведення парламентських виборів.

У свою чергу, перший секретар Донецького обкому Соцпартії Владислав Теличко оприлюднив на прес-конференції список кандидатів у депутати Донецької облради від СПУ.

Очолив список народний депутат України, член фракції СПУ, генеральний директор Маріупольського металургійного комбінату ім. Ілліча Володимир Бойко.

Крім того, у першу п'ятірку виборчого списку ввійшли: глава студентського профкому Донецького університету Олександр Булавін, другий секретар Донецького обласного комітету СПУ Ігор Овдієнко, секретарі донецького облкому СПУ Олександр Іващенко і Сергій Ситніков.

За словами Теличка, таке рішення було прийнято в ході конференції, що пройшла в суботу в Донецьку. Усього у виборчому списку в Донецьку обласну раду від СПУ 112 кандидатів.

Як повідомлялося, 24 січня глава політради блоку "Наша Україна" Роман Безсмертний направив листи блоку Юлії Тимошенко, СПУ, Блоку Костенка-Плюща і блоку "Пора-ПРП" із пропозицією пакету документів по створенню коаліції фракцій у парламенті 5-го скликання і визначення пріоритетів представництва тієї або іншої сили в складі Кабінету міністрів і інших органів виконавчої влади.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...