Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кравчук з Медведчуком придумали, що робити з суспільством

Неділя, 5 лютого 2006, 13:41

Блок "Не так" іде на вибори зі своєю моделлю розвитку суспільства.

Про це сказав один з лідерів блоку, голова Республіканської партії Юрій Бойко, перебуваючи в передвиборній поїздці в Сімферополі.

Як повідомили Ліга в прес-службі блоку, при цьому Бойко підкреслив, що зараз фахівці блоку "Не так" розробляють законодавчу базу під цю модель.

НОВИНИ ТаблоID

"Ми забезпечимо рух уперед, пояснюючи людям, як працює та чи інша модель. Ми вже зараз говоримо, яким чином і через який період часу ми вийдемо на кінцеві показники по кожній з наших програм", - сказав політик.

Бойко відзначив, що це загальноприйнятий світовий цивілізований досвід: "У нашій країні не прижився тільки з однієї причини: шукали прості рішення, які приводили до необхідності гасити чергові пожежі й не забезпечували стратегічного руху вперед".

Також Бойко нагадав, що блок іде на вибори зі своїм баченням політичної системи, соціальної політики, військової доктрини й економічної програми.

"У політичній сфері я б виділив необхідність прийняття законів про президента, Кабінет міністрів і опозицію. В економічній сфері - законодавчі зміни в податкових і бюджетних відносинах", - підкреслив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування