Безсмертний зізнався, що не хоче мати спільного з Тимошенко

Понеділок, 6 лютого 2006, 17:13

У середу Блок "Наша Україна" планує оприлюднити попередні підсумки домовленості з Блоком Юлії Тимошенко, Соцпартією, Блоком Костенка і Плюща і "Пора-ПРП" про створення коаліції.

Про це заявив керівник виборчої кампанії "Нашої України" Роман Безсмертний в інтерв'ю журналістам у понеділок, повідомляє прес-служба Блоку.

Він розповів, що у понеділок відбувся черговий раунд переговорів з цього питання.

За словами Безсмертного, у вівторок планується провести ще одну зустріч, на якій політичним силам, які беруть участь у переговорах, буде запропонований проект документа про створення коаліції.

НОВИНИ ТаблоID

"Думаю, за станом на середу можна сподіватися на якісь домовленості, що уже можна буде оприлюднити", - підкреслив Безсмертний.

Він відмовився коментувати зміст проекту документу, що буде запропонований для підписання можливим учасникам коаліції, посилаючись на домовленість не коментувати хід переговорів.

Відповідаючи на питання про те, є чи політичні сили, яким однозначно відмовлять у праві стати членами коаліції, Безсмертний визнав, що для нього особисто існують сили, з якими він узагалі не бажає вести переговори.

Але при цьому керівник Блоку "Наша Україна" підкреслив, що він представляє політичну силу, і політрада зобов'язала його сісти за стіл переговорів, у тому і числі і з тими, з ким Безсмертний говорити не бажає.

"Я не хочу співпрацювати з Тимошенко, але вона існує. І що, робити вигляд, що її немає? Усе рівно вона одержить на виборах свої відсотки, і з нею доведеться рахуватися", - зазначив Безсмертний.

Як відомо, у понеділок БЮТ надіслав до штабів "Нашої України" та Соцпартії власний проект угоди про створення коаліції у майбутньому парламенті.


Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування