Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз вважає соціалістів "пупом парламенту"

Понеділок, 6 лютого 2006, 17:31

Лідер Соцпартії Олександр Мороз вважає, що возз'єднання "помаранчевої команди" до парламентських виборів не приведе до бажаного результату.

"Я вважаю, що будь-яке об'єднання до виборів обговорювати не потрібно - це все неефективно і не дасть результату", - передає слова Мороза "Інтерфакс-Україна".

"Усі домовленості можна буде робити після виборів. Усе буде залежати від того, який результат матиме кожен учасник виборчого процесу", - підкреслив лідер соціалістів.

Як відомо, у понеділок БЮТ направив у штаби блоку "Наша Україна" і Соцпартії свій проект угоди про створення коаліції в майбутньому парламенті.

Разом з тим Мороз відзначив, що СПУ не має наміру застосовувати засоби антипіару стосовно інших політичних сил, а планує зосередитися на пропаганді своєї позиції.

Лідер Соцпартії також додав, що СПУ буде "основою для формування коаліції в парламенті".

При цьому він висловив переконання, що СПУ зможе створити власну більшість за підсумками парламентських виборів 2011 року.

"Я переконаний, що ми будемо провідною політичною силою на виборах через наступні п'ять років, і тоді ми зможемо поборотися за більшість у парламенті", - сказав Мороз.

НОВИНИ ТаблоID

У той же час лідер Соцпартії вважає, що проблему використання адміністративного ресурсу під час виборів не можна не брати до уваги.

"Але вона (проблема використання адміністративного ресурсу) не настільки загрозлива і небезпечна, якою була раніше", - вважає Мороз.

Також він підкреслив, що українським законодавством передбачені всі механізми і працюють відповідні структури для здійснення контролю за цим питанням.

За словами Мороза, адмінресурс найчастіше використовується місцевими структурами влади під час контролю за формуванням територіальних комісій, для підтасування голосів, а також для заміни протоколів.

"Саме на ці моменти потрібно звернути особливу увагу і тоді ми зможемо домогтися зменшення впливу адмінресурсу", - підкреслив Мороз, при цьому додавши: "Хоча на сьогоднішній день ясно, що цілком уникнути цього не вдасться, але в кілька разів скоротити цей вплив можна".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...