Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Руслана влаштує депутатам "дикі танці", але співати не буде

Вівторок, 7 лютого 2006, 09:56

Співачка Руслана, яка є п’ятим номером у виборчому списку Блоку "Наша Україна", обіцяє проводити пряму й безкомпромісну політику, будучи депутатом Верховної Ради.

"Я не знаю, наскільки я буду вигідна політиці зі своїм характером, зі своїми переконаннями, бо я дуже відкрита людина і пряма. Не думаю, що я піду на певні компроміси... Принаймні, я завжди знайду у собі сили говорити правду таку, яку я говорю завжди зі сцени. А там вже зі мною нехай розбираються ті, хто буде мати зі мною справу", - сказала вона в інтерв’ю Радіо "Свобода".

Руслана також зазначила, що не є "дуже спокійною людиною". "Не знаю, наскільки я себе спокійно буду вести у ВР, але певні питання, які потребують все-таки уваги, я думаю, що мого голосу і досвіду, набутого на сцені, вистачить, аби переконати якусь кількість людей звернути увагу на ті чи інші питання", - сказала вона.

Водночас Руслана зазначила, що не збирається співати у Верховній Раді. "У нас ВР один з найголовніших органів, тому там співати і танцювати не треба, там не до жартів. Я би хотіла, щоб більшість людей це усвідомила", - сказала вона.

НОВИНИ ТаблоID

Співачка також розповіла, що на її рішення стати політиком вплинув президент Віктор Ющенко.

"Коли я все-таки прийняла це рішення, і коли навіть відбулася розмова з Віктором Андрійовичем, то він сказав: “Ти зможеш це все реалізовувати абсолютно на інакшому рівні, ти просто зможеш висувати ініціативи, які будуть мати абсолютно інакше життя”, - розповіла Руслана.

Вона також сказала, що вирішила стати депутатом самостійно з "патріотичних міркувань".

"Причина мого рішення прийти у політику у тому, що я хочу підставити, не знаю, чи маленьке, чи велике, чи дике, чи не дике, чи енергійне плече Ющенку. Зараз у цій ситуації, мені здається, просто енергія якоїсь щирої людини буде на користь однозначно", - сказала Руслана.

За її словами, у Верховній Раді вона зможе реалізувати багато проектів для розвитку культури та мистецтва.

"Я однозначно маю певний досвід не лише з огляду на якісь прогресивні схеми, технології, інновації, але й з огляду на те, що маю досвід не по чутках, а які пройшла сама і можу допомагати цілому ряду напрямків, і маю вже певні напрацювання і певні зв’язки, і певні якісь виходи, а це можна прекрасно використовувати, реалізовувати навіть з огляду на популяризацію всієї сучасної українських культури і мистецтва", - зазначила Руслана.

Співачка також розповіла, що отримувала пропозиції від багатьох інших партій про підтримку їх на майбутніх виборах.

"Що стосується пропозиції від “Пори”. Не було пропозиції. Були пропозиції від інших політичних партій, але ми їх одразу відкинули. Тільки одну пропозицію, яку ми не відкинули – підтримати НСНУ", - сказала вона.

На питання, чи користується ще Руслана тим годинником, який їй подарував екс-прем’єр Віктор Янукович, вона відповіла:

"Стоїть в хаті, прекрасно себе почуває, відраховує щасливі хвилини. Я дуже рідко на нього заглядаю. Тоді дуже багато було зроблено подарунків. Щиро вони були зроблені чи ні, але для мене вони однаково дорогі".


Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...