Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Піскуна розглянуть у п'ятницю

Вівторок, 7 лютого 2006, 10:33

Апеляційний суд переніс на 10 лютого, 11:00 розгляд скарги міністра юстиції Сергія Головатого на рішення Шевченківського райсуду, який визнав незаконним звільнення Святослава Піскуна з посади генпрокурора.

На засіданні були присутні Сергій Головатий, радник президента Микола Полудьонний, а також представники Міністерства юстиції Костянтин Красовський і Наталя Островська.

Сторону Піскуна представляли адвокати Людмила Панова і Лариса Паламар. Головуючий суддя - Олексій Касян, передає Обком з посиланням на Українські новини.

НОВИНИ ТаблоID

Засідання почалося о 9:30, за цей час сторони висловили свою позицію щодо апеляційної скарги.

Сергій Головатий підкреслив, що рішення Шевченківського райсуду Києва було прийнято з порушенням норм процесуального права, а суд, на його думку, неправильно застосував норми матеріального права.

За словами Головатого, приватні суперечки мають розглядати суди загальної юрисдикції, а публічно-правові суперечки - винятково Конституційний Суд.

"Шевченківський суд вийшов за рамки своєї компетенції", - підкреслив Головатий.

За словами Піскуна, рішення Шевченківського райсуду є абсолютно законним, а тому Апеляційний суд має відхилити розгляд апеляційної скарги представника президента.

"Я вважаю, що Шевченківський суд прийняв правове, законне рішення", - підкреслив Піскун.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування