Жванія розповів, які компроміси "Наша Україна" буде шукати з Януковичем

Середа, 8 лютого 2006, 12:35

Блок "Наша Україна" буде співпрцювати з Партією регіонів у майбутньому парламенті у випадку, якщо ця політична сила отримає достатньо голосів, щоб впливати на процеси в країні.

Про це заявив кандидат у депутати від "Нашої України" Давид Жванія, виступаючи в прямому ефірі Луганської телекомпанії ЛКТ, повідомляє його прес-служба.

За його словами, якщо "Регіони" створять впливову фракцію у Верховній Раді, "Наша Україна", "звичайно ж, буде шукати з цією партією компроміси у вирішенні тих або інших питань щодо важливих моментів, інтересів країни і народу України".

НОВИНИ ТаблоID

"Саме це Жванія мав на увазі, коли в одному зі своїх інтерв'ю говорив про можливі майбутні взаємини з Партією регіонів", - відзначає прес-служба.

Водночас, підкреслюється у повідомленні, "Наша Україна" не використовує у передвиборчій боротьбі такі зрадницькі методи, якими користуються її опоненти".

Жванія назвав "зрадництвом поїздки новоявлених опозиціонерів до Москви з проханням прикрутити газ, застосувати жорсткі санкції щодо українського експорту в Росію, а замість того обіцяти відмову України від євроінтеграції, передачу Москві газотранспортної системи країни та інші преференції на користь північного сусіди".

Торкаючись теми взаємин із Блоком Юлії Тимошенко, Жванія відзначив, що "Юлія Володимирівна не вміє йти на компроміси".

"Для досягнення своєї особистої мети - майбутнього прем'єрства - вона готова використовувати всі можливі способи: усіх незгодних із нею назвати зрадниками, очорнити президента, зрадити ідеали Майдану... І тут, як можна краще підходить улюблене слівце Юлії Володимирівни "дерибан", яке ще в більшому ступені подобається її команді", - сказав Жванія.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування