Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В адвоката Пукача пропала папка із секретами справи Гонгадзе

Середа, 8 лютого 2006, 18:22

Адвокат генерала Олексія Пукача Сергій Осика заявляє, що після обшуку в його офісі у вівторок пропала папка із секретними документами в справі Гонгадзе.

Осика заявив, що обшук, який правоохоронні органи назвали оглядом, проводився за санкцією суду за заявами громадян.

"В офісі пропало багато документів, у тому числі папка в справі Гонгадзе. Ця папка секретна, там дуже багато переписки з Олексієм Пукачем і дуже багато заяв, багато процесуальних документів, що знаходяться в справі під грифом таємності", - сказав адвокат Пукача.

НОВИНИ ТаблоID

"Другі екземпляри знаходяться в матеріалах справи, які знаходяться в прокуратурі, зараз ще в суді. А є матеріали, які пов'язані з Пукачем, коли він писав заяву на згоду на мою участь як адвоката", - заявив Осика.

Адвокат Осика представляв у суді інтереси генерала Пукача, який є фігурантом у справі Гонгадзе. Як відомо, генерала відпустили під підписку про невиїзд і після цього пропав. Крім того, Осика очолює громадську організацію "Антикорупційний комітет". На президентських виборах він був довіреною особою кандидата в президенти Віктора Ющенка в Донецьку.

Водночас прокурор Донецької області Баганець на прес-конференції в Донецьку в середу заявив, що ні чого не знав про цю папку.

За його словами, огляд офісу громадської організації "Антикорупційний комітет", яку очолює Осика, пов'язаний тільки з незаконним збором адвокатом інформації. Водночас прокурор визнав, що під час огляду в адвоката були вилучені три папки з документами і комп'ютери.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування