Ющенко закликав всіх скласти зброю, щоб не шукати машину часу

Четвер, 9 лютого 2006, 11:06

Президент Віктор Ющенко вважає, що Україна потребує нової об’єднауючої ідеології.

Про це він заявив у четвер, виступаючи перед депутатами в парламенті.

"Переконаний, сьогодні нам нічого ділити. Держава потребує нової об'єднауючої ідеології. Нею вже не може бути боротьба за незалежність чи свободу, боротьба з режимом чи ще якась боротьба. Взагалі, нею не може бути будь-що, що пов’язане зі словом боротьба", - зазначив Ющенко.

НОВИНИ ТаблоID

"Сьогодні ми маємо вилізти з окопів, скласти зброю та подати один одному руки. У цьому році нам належить вести країну до успіхів розвитку і процвітання. Ми маємо зібрати мільйони воль та талантів в один єдиний кулак і зробити ще один крок назустріч людям", - сказав президент.

Він також навів слова філософа Григорія Сковороди, що "найбільша втрата – це втрата часу".

"І коли я чую, що деякі аналітики прогнозують відсутність значних змін в Україні через політичну боротьбу, то ставлю собі питання, чи розуміють політики ту ціну, що сплачує суспільство в цілому і кожна людина за чиїсь амбіції", - сказав він.

"Мені б дуже не хотілось, щоб через багато років, історики ламали собі голову, коли все ж таки був перехідний період в Україні. Тоді, коли вони вагались, що робити з незалежністю, чи коли не знали, як використати відвойовану свободу", - додав Ющенко.

"Також не хочу, щоб колись ми, дивлячись в очі своїх онуків, згадували цей період, готові дати все, аби повернутись сюди та зробити все інакше".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування