Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко і Медведчук синхронно "наїхали" на "Нашу Україну"

Четвер, 9 лютого 2006, 11:49

Блок Юлії Тимошенко припускає, що переговори "Нашої України" з БЮТ та Соцпартією є "ширмою, за якою НСНУ хоче приховати свої домовленості" з Віктором Януковичем.

Про це йдеться у заяві БЮТ, поширеній його прес-службою у відповідь на висловлювання керівника виборчої кампанії "Нашої України" Романа Безсмертного про те, що ідеологія "солідаризму" Юлії Тимошенко стала основою для фашизму.

НОВИНИ ТаблоID

Як йдеться у повідомленні, такі висловлювання Безсмертного свідчать про "невігластво та елементарну безграмотність політика, який, називаючи себе істориком, зовсім не орієнтується в історії політичних світових вчень".

"Всього кілька років тому колишній президент Кучма називав сили демократичної опозиції, що проводили Всеукраїнську акцію протесту "Повстань, Україно!", фашистами. Тексти подібних заяв писав йому тоді Роман Безсмертний – представник Кучми в парламенті", - йдеться у заяві.

БЮТ також звинувачує керівників "Нашої України" у створенні "фальшивих рейтингів політичних сил, в яких НСНУ завищує рівень власної популярності вдвічі та применшує популярність інших учасників виборчого процесу", використанні адмінресурсу і брудних методів ведення виборчої кампанії.

"Все це ставить під сумнів щирість намірів "Нашої України щодо створення коаліції демократичних сил", - заявляє БЮТ.

Водночас лідер СДПУ(о) Віктор Медведчук заявив, що "так звана команда Ющенка піде на будь-які домовленості, тільки щоб залишитися при владі".

"Чутки про те, що "Наша Україна" намагається вести переговори з тими силами, які обов'язково пройдуть у новий парламент, можуть мати під собою ґрунт", — сказав він, повідомляє прес-служба СДПУ(о).

Водночас Медведчук підкреслив, що "Опозиційний блок Не Так!" "ніколи не піде на коаліцію з помаранчевими.

Українська правда


"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...