Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Нашій Україні" не подобаються "люб'язності" Тимошенко

Четвер, 9 лютого 2006, 12:22

Блок "Наша Україна" звертається до БЮТ з вимогою припинити "інформаційні ігрища" навколо переговорного процесу щодо відродження помаранчевої коаліції.

"Ми закликаємо повернутися до конструктивної розмови в переговорному процесі, а не продовжувати обмін інформаційними "люб'язностями", - йдеться у повідомленні "Нашої України".

"Прийшов час Тимошенко дати відповідь "Так" чи "Не так". Сьогодні для тих політичних сил, хто стояв поруч з Ющенком на Майдані, головне – його не зрадити", - пише прес-служба блоку.

Також "Наша Україна" "ще раз наголосила, що переговорів з Януковичем і його Партією регіонів не веде".

У той же час, заступник керівника виборчої кампанії "Нашої України" Роман Зварич заявив: "Отримавши угоду про коаліцію, запропоновану нам Юлією Тимошенко, ми уклали порівняльну таблицю з варіантом, раніше запропонованим "Нашою Україною".

"Порівняння показує, що варіант, запропонований БЮТ, є фактично копією нашої угоди, лишень у ній відсутні певні принципові пункти", - заявив Зварич.

НОВИНИ ТаблоID

"Це, зокрема, пункти, які стосуються учасників коаліції. Ми наполягаємо на тому, щоб до коаліції входили всі помаранчеві політичні сили, представлені в парламенті, тобто "Наша Україна", БЮТ, СПУ, Блок Костенка-Плюща і Пора-ПРП, які мають свої фракції у Верховній Раді цього скликання", - пояснив заступник керівника.

"Юлія Тимошенко натомість хоче обмежити коаліцію першими трьома учасниками, мотивуючи це низьким рейтингом двох інших політичних сил", - додав він.

"Крім того, ми вимагаємо, щоб було визнано лідерство президента Віктора Ющенка у цій коаліції, і щоб коаліція була помаранчевою, тобто відповідала ідеалам і вимогам Майдану", - наголосив Зварич.

"Щоб головний стрижень діяльності коаліції, як до, так і після парламентських виборів, був направлений на виконання президентської програми. Ось ці ключові моменти відсутні у проекті угоди Юлії Тимошенко", - додав заступник керівника виборчої кампанії "Нашої України".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування