Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У США ЗНАЙШОВСЯ ПОКУПЕЦЬ НА ЧАСТКУ "РОСУКРЕНЕРГО" ВІД ЄХАНУРОВА

Четвер, 9 лютого 2006, 18:44

Президент Проекту перехідних демократій Брюс Джексон відповів згодою на жартівливу пропозицію прем’єра Юрія Єханурова продати за 1 гривню міфічну українську частку в "РосУкрЕнерго".

"Ми відповідаємо на оголошення прем'єра Єханурова про те, що він зобов'яже Фонд держмайна оголосити тендер на частку "РосУкрЕнерго", яка належить Україні. Ми беремо участь у конкурсі", - заявив Джексон, слова якого наводить прес-служба Проекта.

Джексон не хотів розкривати подробиці своєї заявки до офіційного оголошення тендеру. Він також зазначив, що готовий сплатити ціну за українську частку "готівкою".

Він також підкреслив, що в зв'язку з тим, що організація має неприбутковий статус, весь прибуток буде повернутий українцям, які є законними власниками всього майна.

НОВИНИ ТаблоID

На питання про джерело фінансування, член правління Проекту та президент групи по захисту прав людини в Білорусі "Ми пам'ятаємо" Ірина Красовська зазначила:

"Білоруси, які не змогли дозволити українцям потрапити в рабство, де опинились вони самі, зібрали гривні і готові до оголошеної прем'єр-міністром (Єхануровим) ціни заради економічного суверенітету наших друзів в Україні".

В свою чергу Джексон також додав, що це – можливість взяти участь у найбільшій в європейській історії операції з розподілу власності за ціною, меншою ніж один долар.

"Це те, що наше правління не змогло пропустити. Як мінімум, наші представники матимуть можливість брати участь у зустрічах правління в Швейцарії та Санкт-Петербурзі, де вони питимуть шампанське з ФСБ та мафією, які вкрали майбутнє України", - зазначив Джексон.

У середу прем’єр-міністр Єхануров, відкидаючи твердження про наявність української частки в компанії "РосУкрЕнерго", заявив:

"У зв'язку з появою інформації, що в Україні є незвідані багатства, я пропоную Фонду держмайна з сьогоднішнього дня оголосити конкурс: якщо хтось знайде частину українського майна в "РосУкрЕнерго", виставити її на продаж на аукціон за ціною одна гривня", - сказав український прем'єр.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування