ГЕНПРОКУРАТУРА ЗАКРИЛА СПРАВУ КУШНАРЬОВА

Середа, 1 березня 2006, 09:36

Генеральна прокуратура закрила справу проти екс-губернатора Харківщини, керівника передвиборчої кампанії Партії регіонів Євгена Кушнарьова, порушену за перевищення службових повноважень при будівництві метро в Харкові.

Про це Українським новинам повідомив адвокат Кушнарьова В'ячеслав Стовба.

"Сьогодні (у вівторок) слідчий з особливо важливих справ Генпрокуратури Лавринчук Сергій виніс постанову про припинення кримінальної справи... за відсутністю в діях складу злочину", - зазначив він.

Стовба повідомив, що обвинувачення пред'являлося Кушнарьову за частиною 3, статті 365 Кримінального кодексу (перевищення влади або службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки).

Як відомо, Кушнарьову інкримінувалося 4 епізоди, серед яких - незаконне використання бюджетних коштів для виплати відсотків комерційним банкам по кредитах, які були використані на будівництво метро.

Кушнарьов підозрюється також у незаконному сприянні в одержанні однієї з компаній ліцензії на видобуток газу в Харківській області; у сприянні незаконній приватизації благодійним фондом будинку в Харкові, а також нецільовому використанні бюджетних коштів на виплату відсотків з банківського кредиту, наданому однією з місцевих харківських футбольних команд.

У серпні Генпрокуратура затримувала Кушнарьова, однак пізніше звільнила його під заставу 1,5 млн. доларів.

Читайте також про особливості передвиборчої кампанії в розділі "Вибори"

Ні Ющенко, ні Янукович не обійдуться без Литвина

Для Тимошенко Ахметов - остання надія

На виборах у Києві з'явився віртуальний блок?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування