Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ніч виборів "Інтер" святкуватиме "Новий рік"

П'ятниця, 3 березня 2006, 09:38

Ніч виборів 26 березня на телеканалі "Інтер" пройде у форматі розважального шоу.

Про це розказала директор з маркетингу телеканалу "Інтер" Вікторія Рубан, повідомляє Телекритика.

"О 22 годині 26 березня, коли закриються виборчі дільниці, у нас розпочнеться масштабне шоу, яке матиме форму урочистого "прийняття", - зазначила Рубан.

"Воно буде подібне до урочистого "прийняття" нового року. По своєму формату ця подія буде схожа на "блакитні вогники", - додала директор з маркетингу.

За її словами, участь в "післявиборчій ночі" братимуть політики, експерти, політологи, представники міністерств і відомств, журналісти, публічні люди і представники шоу-бізнесу.

Такий "нетрадиційний формат зумовлений масовим характером програми". "Ми хочемо подати вибори як подію важливу і видовищну", - поділилася Рубан.

"У всіх глядачів, напевно, буде якась втомленість від передвиборчого процесу. Тому ми виходимо за межі звичайного політичного ток-шоу. І розраховуємо на масову аудиторію, щоб було цікаво і молодій аудиторії", - додала вона.

За словами Рубан, телевізійники зніматимуть прибуття гостей, їх вихід з машини, а на вході до зали братимуться флеш-інтерв'ю, після цього відбуватиметься супроводження в зал.

Концертна програма складатиметься з виступів на сцені і з коротких бліц-інтерв'ю з учасниками, які у форматі "блакитного вогника" сидітимуть за столиком і святкуватимуть завершення виборів. Також будуть і прямі включення з ЦВК та штабів.

Вестимуть виборчу ніч ведучі "Подробностей".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування