Бійці Омельченка і Луценка знесли намет ошуканих інвесторів

П'ятниця, 3 березня 2006, 11:21

Працівники комунальних служб Києва за сприяння загону бійців спецпризначення МВС знесли намет, який був встановлений перед Київрадою Комітетом ошуканих інвесторів будівельною компанією "Еліта-Центр”.

Про це пише "Україна молода", зазначаючи, що намет було повалено у ході сутички, яка зав’язалася між працівниками комунальних служб та активістами Комітету інвесторів.

Активісти вчинили спротив комунальникам, і на допомогу останнім прийшли близько сорока бійці загону спецпризначення МВС у шоломах і з кийками, пише газета.

Як відомо, раніше Київрада вирішила виділити 19 земельних ділянок у столиці для побудови будинків для ошуканих інвесторів "Еліти-Центр”.

Водночас представники Комітету інвесторів наполягають на доповненні рішення конкретними пунктами, напрацьованими Комітетом інвесторів на загальних зборах ошуканих інвесторів "Еліти-Центр”.

За словами інвесторів, з їхньою думкою "ніхто з чиновників не збирається рахуватися", тому Комітет "продовжуватиме боротьбу за права обманутих вкладників "Еліта-Центр”.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування