Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сацюк уникає контакту, але обіцяє відкритися

П'ятниця, 3 березня 2006, 13:06

Адвокат екс першого заступника голови СБУ Володимира Сацюка Віктор Петруненко подаватиме клопотання до генпрокуратури щодо закриття кримінальної справи щодо його підзахисного.

Про це він повідомив на прес-конференції в п'ятницю.

Підставою для такого подання, за словами, Петруненка, стала постанова від 16 січня 2006 року, яку було винесено старшим слідчим з особливо важливих справ генпрокуратури про закриття кримінальної справи щодо Сацюка за відсутністю в його діях складу злочину.

27 січня за словами Петруненка, старший прокурор відділу нагляду за розслідуванням кримінальних справ слідчими прокуратури Куценок скасував постанову про закриття кримінальної справи.

"Кримінальне переслідування Сацюка за надуманими звинуваченнями дає генпрокуратурі можливість продемонструвати певні зусилля і в той же час виправдати відсутність зрозумілих для громадськості результатів розслідування обставин отруєння президента", - сказав він.

Петруненко наголошує , що саме "незаконне кримінальне переслідування, розпочата процедура обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою змусило ... Сацюка перебувати поза контактом з органами слідства".

За словами адвоката таким чином Сацюк був позбавлений можливості отримати відповідне правове рішення та покласти край спекуляціям по цій темі.

Водночас, адвокат Сацюка не відповів на питання журналістів, де саме знаходиться його підзахисний, пообіцявши, що найближчим часом "Сацюк стане відкритим для громадськості та журналістів".

 

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування