Литвин вірить, що потрапить у літопис

П'ятниця, 3 березня 2006, 14:50

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин не задоволений роботою уряду на даному етапі.

Про це він заявив, виступаючи в п'ятницю на зустрічі з представниками органів місцевого самоврядування в Чернівцях.

Литвин повідомив, що незважаючи на наполегливі прохання Верховної Ради, уряд дотепер не вніс у парламент програму соціально-економічного розвитку, а також програму приватизації на цей рік.

"А якщо немає програми приватизації, то можна діяти за своїм розсудом, можна розраховуватися державним майном, я вже не говорю, кому, як і за що", - сказав він.

Крім того, Литвин відзначив, що це може бути не остання оцінка роботи Кабінету Міністрів.

"Коли мені висувають визначені обвинувачення, я говорю, що, якщо процес буде так і далі розвиватися - це буде не останнє рішення", - сказав він.

Литвин також бажає бачити майбутній парламент структурованим, зі структурою, що відповідає політичним настроям і прагненням українського суспільства, а також працюючим продуктивно.

На його думку, головне, щоб депутати усвідомили своє призначення і свою відповідальність. "Це було б дуже важливо", - сказав він.

Литвин висловив упевненысть, що після виборів парламент стане якісно новим, незважаючи на те, що розподіл політичних сил не дуже зміниться.

Відповідаючи на питання, як можна оцінити діяльність нинішньої Верховної Ради, Литвин визнав, що йому складно давати якісь оцінки, оскільки він знаходиться безпосередньо в процесі і ризикує бути необ'єктивним.

На думку Литвина цей парламент увійшов новим рядком у літопис нашої історії. Разом з тим спікер визнав, що через політичні протистояння парламенту IV скликання не удалося прийняти ряд невідкладних рішень і законопроектів.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News