Кримські луценки оприлюднили свій чорний список

П'ятниця, 3 березня 2006, 18:48

Головне управління МВС у Криму оприлюднило список прізвищ кандидатів у депутати від партій і блоків за результатами перевірки наявності порушення кримінальних справ і судимостей.

За відомостями, опублікованими на офіційному сайті ГУ МВС у Криму в п'ятницю, всього 117 кандидатів мали конфлікт із законом. (http://www.police.crimea.ua/cosinf/pn/index.html).

По 1 кандидатові виявлено в партії "Собор", Комуністичної партії трудящих, блоці Олійника і Сироти, партії "Трудова Україна", партії "Нова політика", партії "Вперед, Україно!", партії "Пора", Українській консервативній партії, Кримському блоці, партії "Патріоти України".

По 2 кандидати виявлено в Соцпартії, партії "Відродження", партії "Третя сила", у Партії правозахисту, Народному русі України, у Російському об'єднаному блоці "Крим-Росія", у блоці "Влада народу", Партії пенсіонерів України, блоці Лазаренка, блоці " Марчук - "Єдність".

По 3 кандидата знаходяться в: Народному блоці Костенка і Плюща, Партії промисловців і підприємців, блоці Наталії Вітренко "Народна опозиція", Компартії.

4 таких кандидати знаходяться в списку "Народного союзу "Наша Україна".

По 5 кандидатів виявлено в партії політики Путіна і блоці "Наш Крим".

По 6 кандидатів - у Блоці Юлії Тимошенко і "Блоці Куніцина".

По 8 кандидатів знаходяться в Опозиційному блоці "Не Так", блоці "За Крим", блоці "За Януковича".

10 кандидатів виявлено в Народному блоці Литвина.

15 кандидатів знаходяться в партії "Союз".

Осіб притягнутих до кримінальної відповідальності або засуджених не виявлено в партіях "Реформи і порядок", "Зелена планета", Комуністичної партії робітників і селян, Християнсько-демократичному союзі, "Кримськотатарському блоці", блоці "ПНЕРУ "За Крим без корупції", партії Зелених, патріотичних сил України, "ЕКО+25%", "Держава-Трудовий союз", "Народна довіра", "Конгрес українських націоналістів" і "Союз.Чорнобиль.Україна".

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування