Ющенко теж пригрозив губернаторам чистками

Субота, 4 березня 2006, 19:01

Президент Віктор Ющенко у квітні проведе нараду з урядом за підсумками роботи керівників областей, за результатами якої будуть зроблені кадрові висновки.

"Вже у квітні разом з урядом ми підсумуємо роботу керівників областей за минулий рік", - сказав Ющенко у своєму радіозверненні у суботу.

"За результатами цієї наради будуть зроблені і відповідні кадрові висновки. Посади збережуть лише ті, хто користується підтримкою, повагою і авторитетом у громадян, хто вміє не тільки професійно працювати, а й доносити логіку дій влади своїй громаді", - зазначив президент.

Він повідомив також, що протягом місяця будуть сформовані і подані на розгляд уряду програми перетворень кожного регіону.

Ющенко зазначив, що минулого року було створено більше одного мільйона нових робочих місць. "Отже, амбітна планка – п’ять мільйонів за п’ять років є реальною метою", - сказав він.

Серед пріоритетних завдань, що стоять перед центральною владою і владою на місцях, Ющенко назвав реформу медичної сфери.

За його словами, наступного тижня Міністерство охорони здоров’я розпочинає масштабну акцію "День здоров’я на селі", направлену на профілактику захворювань серед сільського населення.

Ющенко також нагадав, що у центрі уваги влади залишається проблема диверсифікації енергоринку.

"Вже 25 березня в Україні відбудеться перший відкритий аукціон для залучення стратегічних інвесторів до розробки родовищ на шельфі Чорного моря. Заявки на участь у конкурсі подали вже 15 компаній, відомих в усьому світі", - повідомив президент.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News