Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко розповів, як він повертає розляканих Тимошенко пінчуків

Субота, 4 березня 2006, 19:21

Президент Віктор Ющенко гарантує, що реприватизації в Україні не буде.

"Як президент України я гарантую – реприватизації не буде", - заявив він у суботу в своєму щотижневому радіозверненні.

"Моя команда докладає всіх зусиль для відновлення діалогу між владою та підприємцями, ускладненого непродуманими заявами попереднього уряду про реприватизацію", - сказав Ющенко.

Він повідомив, що для спрощеної роботи бізнесу було скасовано "близько 4 тисяч різних постанов, що заважали роботі підприємців".

За його словами, для починаючих підприємців відкрито 677 офісів, які працюють за принципом "єдиного вікна". "Вірю, що українські підприємці належно оцінили ці кроки влади", - зазначив він.

За словами президента, сума інвестицій в 2005 році досягла рекордної для української економіки цифри – 7 млрд. 800 млн. доларів.

"Це означає, що зарубіжні інвестори і вітчизняний бізнес вірять у стабільність економічної ситуації в країні, у незворотність позитивних змін", - сказав Ющенко.

Він підкреслив, що уряд продовжить роботу для поліпшення ділового та інвестиційного клімату в країні.

"В той же час бізнес повинен усвідомити, що неухильне дотримання інвестиційних зобов’язань і сплата податків – це обов’язок перед державою і перед законом. І влада жорстко вимагатиме виконання цих зобов’язань", - наголосив президент.

Він також висловив переконання, що підписання 6 березня з США протоколу про умови доступу на ринки товарів і послуг відкриває Києву шлях до Світової організації торгівлі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування