Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Омельченка поменшало суперників

Неділя, 5 березня 2006, 10:44

На посаду Київського міського голови претендують уже 39 кандидатів.

Київська міська територіальна виборча комісія скасувала реєстрацію кандидата на посаду мера Києва Леоніда Омельченка на підставі його заяви.

Тервиборчком також скасував реєстрацію Олександра Омельченка, однофамільця діючого мера столиці, 1977 року народження, у зв'язку з недостовірністю поданих ним відомостей.

Зокрема, територіальна виборча комісія встановила, що Олександр Омельченко в декларації про майно й доходи не вказав своє попереднє прізвище Прус, яке він перемінив 2 місяці тому.

Крім того, тервиборчком установив, що ТОВ "Народний мер", засновником якого він є, за вказаною юридичною адресою відсутній.

Таким чином, на посаду Київського міського голови претендують 39 кандидатів, при чому однофамільці нинішнього мера у виборах брати участь не будуть.

Тервиборчком також ухвалив рішення щодо того, що кількість виборчих бюлетенів, які будуть надруковані для виборів Київського міського голови й депутатів Київради, буде становити по 2 млн. 107 тис. 133 штук. Це на 2% більше від кількості виборців, внесених у виборчі списки.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування