Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТЕПЕР І "НАША УКРАЇНА" ЗВИНУВАТИЛА ТУРЧИНОВА В ПРОСЛУХОВУВАННІ. ПОРОШЕНКА І ЗВАРИЧА

Неділя, 5 березня 2006, 19:13

Керівник виборчої кампанії "Нашої України" Роман Безсмертний стверджує, що бачив стенограми прослуховувань окремих посадових осіб під час керівництва Службою безпеки Олександра Турчинова.

Про це він сказав у неділю ввечері в ефірі каналу НТН, назвавши серед них екс-міністра юстиції Романа Зварича та екс-секретаря РНБО Петра Порошенка.

"Мені доводилося бачити фрагменти стенограм з прослуховування міністра юстиції (Романа) Зварича, інших міністрів, фрагменти стенограм прослуховування навіть посольств", - сказав Безсмертний.

На питання, де він бачив ці стенограми, Безсмертний відповів: "Ці матеріали ходили по кабінетах, ходили вони дуже довго".

Він повідомив також, що "після того як Турчинов перестав бути головою Служби безпеки, були знищені дуже багато комп’ютерних матеріалів, але фрагменти їх таки залишилися".

"Я знаю не більше, ніж з тих матеріалів, про які говорили у кабінетах влади, і зачитували ці фрагменти, де були матеріали прослуховування Зварича, Порошенка і окремих послів", - додав Безсмертний.

Стосовно прослуховування його особисто, керівник виборчої кампанії "Нашої України" зазначив: "Хай слухають, хай залишається це в історичній пам'яті, тому що мені нічого приховувати перед українською нацією, перед людьми, перед політиками".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...