Цунамі не завадить Тимошенко народити

Неділя, 5 березня 2006, 20:29

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко обіцяє після перемоги на виборах розробити та прийняти зміни до держбюджету на 2006 рік.

"Навіть якщо нам підніматимуть цунамі перепон, ми все одно народимо новий бюджет", - заявила Тимошенко, виступаючи на мітингу в Шостці у неділю, передає прес-служба БЮТ.

Говорячи про заборгованість держави перед населенням, Тимошенко висловила впевненість у тому, що "достатньо попрацювати чесно півроку, і грошей буде достатньо, щоб погасити всі заборгованості".

Нагадавши успішний досвід чесної дооцінки "Криворіжсталі", екс-прем’єр запевнила, що тільки вона зможе здійснити справедливу дооцінку інших приватизованих підприємств.

Коментуючи відмову прем’єра Юрія Єханурова вийти з нею на теледебати в прямому ефірі, Тимошенко сказала: "Якби мова йшла про сильних політиків, то вони б наважилися прийти на телевізійні дебати й спробувати довести свою позицію, навіть у "памперсах".

Говорячи про можливу коаліцію в майбутньому парламенті, Тимошенко сказала, що не знає, "до кого кидатися в обійми, якщо з одного боку стоїть Порошенко, а з іншого – Ахметов".

"Думаю, треба кидатися в обійми до вас, оскільки крім вас, нікому у владі не потрібна", - сказала вона, звертаючись до жителів Конотопа.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування