ТИМОШЕНКО ХОДИЛА ДО ЮЩЕНКА ДОМОВЛЯТИСЯ ПРО КОАЛІЦІЮ?

Понеділок, 6 березня 2006, 09:49

У середині минулого тижня відбулася зустріч президента Віктора Ющенка і колишнього прем'єра Юлії Тимошенко, на якій вони обговорили пункти угоди про створення помаранчевої коаліції в новому складі парламенту.

Про це пише "Комерсант-Україна" з посиланням на свої джерела.

Як повідомило джерело, Віктор Ющенко і Юлія Тимошенко зустрілися в середу 1 березня пізнім вечором.

Головним підсумком зустрічі, за словами джерела в секретаріаті президента, стала згода глави держави обговорювати виведення зі схеми постачань газу на Україну швейцарської компанії RosUkrEnergo (RUE), на чому наполягала лідер БЮТ.

У той же час Тимошенко не вдалося переконати президента денонсувати раніше підписані угоди.

За інформацією "Комерсанту", у випадку, якщо компанія RUE буде змушена припинити постачання газу на Україну, збитки зазнають фактичні власники акцій в особі Raiffeisen Investments, одного з засновників RUE.

Як відомо, заступник глави секретаріату президента Іван Васюник на традиційному п'ятничному брифінгу в СП заявив, що "президент на даний час не веде з жодною з політичних сил переговорів по формуванню коаліції".

Радник з інформаційної політики БЮТ Петро Якобчук інформацію про зустріч Віктора Ющенка і Юлії Тимошенко коментувати відмовився, пише "Комерсант".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування