Тимошенко хотіла "прибрати до рук" "Укрзалізницю"?

Понеділок, 6 березня 2006, 15:35

Гендиректор "Укрзалізниці" Василь Гладких здивований заявою лідера БЮТ Юлії Тимошенко про неприпустимість приватизації залізниці.

"Саме уряд Тимошенко торік намагався приватизувати "Укрзалізницю". Настільки часта зміна позиції Юлії Володимирівни (Тимошенко) щодо питань державної важливості дає підставу не вірити цьому політику і розцінювати подібні заяви, як вигідні тільки на період передвиборної кампанії", - зазначив Гладких, повідомляє прес-служба партії "Відродження".

Він нагадав, що Верховна Рада не підтримала законопроект, внесений урядом Тимошенко, яким передбачалася приватизація більше 30 ключових підприємств залізничного транспорту.

"Торік у Верховній Раді ми не допустили приватизації залізниці. І якщо Юлія Володимирівна після виборів раптом знову змінить свою позицію і захоче прибрати до рук "Укрзалізницю", партія "Відродження" встане на захист і залізничників і пасажирів", - заявив Гладких.

Днями в ході візиту в Кіровоградську область Тимошенко заявила, що вона категоричний противник можливої приватизації "Укрзалізниці".

"Робота цього підприємства налагоджена, там усе повинно працювати, як годинник. Від такої зробленої роботи залізничників залежить робота держави", - підкреслила вона.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування