ЄХАНУРОВ ПРИЙНЯВ ВИКЛИК ЯНУКОВИЧА. Кушнарьову не сподобалось, що його не попередили

Вівторок, 7 березня 2006, 10:22

Керівник виборчої кампанії Партії Регіонів Євген Кушнарьов висловив здивування з приводу призначення дати дебатів між Віктором Януковичем з прем'єром Юрієм Єхануровим на 24 березня.

"Із засобів масової інформації я довідався про те, що прес-служба НСНУ призначила дату теледебатів між Віктором Януковичем та Юрієм Єхануровим на 24 березня. Така інформація мене щонайменше здивувала", - сказав Кушнарьов, повідомляє прес-служба Партії Регіонів.

"Я двічі надсилав листи Безсмертному з проханням зустрітися і обговорити дату теледебатів, прийнятну для обох лідерів. Але влада вирішила повестися інакше – призначити цю дату, навіть не запитавши в опозиції про плани на цей день", - продовжив він.

Кушнарьов вважає такий підхід "спробою зірвати теледебати". "Принаймні прес-служба НСНУ повелася некоректно", - додав він.

Як відомо, раніше перший номер у виборчому списку блоку "Наша Україна" Юрій Єхануров викликав на дебати Януковича на 24 березня.

Про це заявила керівник інформаційного департаменту виборчого штабу "Нашої України" Тетяна Мокріді, повідомляє прес-служба НСНУ.

"Ми викликаємо на дебати Януковича з першого дня виборчої кампанії, і добре, що його політтехнологи нарешті дали на це згоду", - зазначила Мокріді.

За її словами, "24 березня – це зручна дата, тому що Януковичу вже не буде куди перенести ці дебати. Він на них або прийде, або не прийде взагалі".

"Штаб "Нашої України" буде готовий розглянути пропозиції телеканалів щодо формату теледебатів між Єхануровим та Януковичем", – додала Мокріді.

У вівторок вранці телеканал "Інтер" заявив про свою готовність надати ефір для теледебатів Єханурову і Януковичу.

Зокрема, "Інтер" запропонував кандидатам самим визначити зручну дату зустрічі. Про дату і час ефіру канал проінформує телеглядачів після узгодження з учасниками дебатів.

Як відомо, у понеділок Партія регіонів закликала блок "Наша Україна" не зволікати з рішенням про теледебати.

Партія вже двічі направляла листи керівнику виборчої кампанії блоку "Наша Україна" Роману Безсмертному з пропозицією почати переговори по організації теледебатів у прямому ефірі між Януковичем і лідером виборчого списку "Нашої України", прем'єр-міністром Єхануровим.

Сам Єхануров раніше заявив, що готовий до теледебатів з Януковичем. "Щодо дебатів з Януковичем, я - із задоволенням", - заявив він.

Українська правда за матеріалами Ліга та прес-служби НСНУ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування