"Наша Україна" попереджає про розкол між Януковичем і Ахметовим

Вівторок, 7 березня 2006, 12:46

У Партії регіонів назріває конфлікт між лідером Віктором Януковичем та Ринатом Ахметовим, вважає заступник керівника виборчого штабу "Нашої України" Роман Зварич.

"Заяви Тараса Чорновола про те, що Партія регіонів підтримуватиме кандидатуру Рината Ахметова на посаду прем'єра, є тільки підтвердженням вже давно відомої інформації", - передає слова Зварича прес-служба "Нашої України".

"Адже всі вже давно знають, що не Віктор Янукович, а Ринат Ахметов є справжнім лідером Партії регіонів", - заявив заступник керівника виборчого штабу.

За його словами, "Ринат Ахметов відомий не як успішний політик з чітко вираженим політичними поглядами, а як успішний бізнесмен".


"А з цього можна зробити висновок, що Партія регіонів побудована не за політичним принципом, як повинні будуватися всі політичні партії, а за кланово-олігархічним принципом структурування свого угруповання", - зауважив Зварич.

"Враховуючи все це, стає зрозумілим, що в Партії регіонів назріває конфлікт між двома ключовими фігурами. Адже невипадково представник першої п'ятірки списку цієї партії відверто говорить про те, що її лідером є Ринат Ахметов, а не Віктор Янукович", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування