Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко натякає, що у Єханурова склероз?

Вівторок, 7 березня 2006, 14:44

Блок Юлії Тимошенко закликає НСНУ та уряд Юрія Єханурова "припинити використовувати результати діяльності прем'єра Юлії Тимошенко у власній виборчій кампанії".

"Останнім часом лідери блоку "Наша Україна", представники уряду та керівники держави, що публічно підтримують НСНУ у виборчій кампанії, взялися хизуватися соціально-економічними успіхами України в 2005 році", - йдеться у повідомленні прес-служби БЮТ.

"Вони хваляться збільшеннями надходжень до державного бюджету, піднятими пенсіями і зарплатами, ростом рівня доходів українських родин, збільшенням допомоги при народженні дитини, приборканням інфляції тощо", - додається у заяві.

За інформацією прес-служби, "з огляду на це, БЮТ уповноважений нагадати, що все це – виключно успіхи прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, до яких блок "Наша Україна" та уряд Єханурова не мають жодного відношення".

"Більше того, можновладні представники НСНУ та уряд Єханурова зробили все можливе для того, щоб нівелювати ці здобутки, загальмувати реформи, розпочаті урядом Тимошенко, знищити позитивні зрушення в економіці і повернути країну до "рівня розвитку" Януковича-Кучми", - передає прес-служба.

БЮТ "щиро пропонує "Нашій Україні" та уряду Єханурова у проведенні виборчої кампанії говорити про власні "здобутки і звершення".

За повідомленням прес-служби, "гасло "Не зрадь Майдан!", що активно експлуатується "Нашою Україною" у виборчій кампанії, може розглядатися лише як докір та нагадування самим лідерам "Нашої України".

"Нам прикро, що "Наша Україна" побудувала власну виборчу кампанію виключно на конфронтації, конфліктах та бруді і, передусім, - на випадах проти БЮТ", - пише прес-служба блоку.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування