Янукович передумав дебатувати з Єхануровим?

Четвер, 9 березня 2006, 17:34

Керівник передвиборної кампанії Партії регіонів Євген Кушнарьов вважає несерйозною пропозицію "Нашої України" провести дебати між Віктором Януковичем і Юрієм Єхануровим 24 березня.

"Наша Україна" вийшла з несерйозною пропозицією провести дебати 24 березня. Зрозуміло, що це вже занадто пізно для того, щоб люди реально занурились в обговорення проблеми", - сказано в заяві Кушнарьова, поширеній прес-службою партії.

За його словами, заява "Нашої України" із закликом до Партії регіонів про теледебати є "образою народу України і дискредитацією політичного процесу".

"Вони вийшли з цією заздалегідь неприйнятною пропозицією напередодні свята Міжнародного жіночого дня, знаючи заздалегідь, що така пропозиція не може бути прийнятою", - зазначив Кушнарьов.

"Час пішов, їхнє боягузтво і небажання відверто обговорювати проблеми, що стоять перед країною, недивні", - додав він.

На думку Кушнарьова, представники "Нашої України" "бояться дебатів".

"Вони бояться чесно відповісти, як можна було за один рік привести країну до економічної катастрофи. Вони не знають, як зупинити невтримне зростання цін, або як уникнути газової кризи, яка гримне після виборів", - сказав він.

Водночас Кушнарьов зазначив, що представники Партії регіонів раніше заявляли, що "готові до дебатів у погоджені обома сторонами терміни".

"Офіційної відповіді ми не одержали. Тактика зволікання з відповіддю, обрана "Нашою Україною", їхнє бажання запропонувати заздалегідь неприйнятну дату – ще один приклад повної неповаги і зневаги інтересів народу України", - відзначив він.

Як відомо, раніше керівник інформаційного департаменту “Нашої України” Тетяна Мокріді повідомила, що поки не одержала відповіді від штабу Партії регіонів щодо можливості проведення дебатів 24 березня.

Водночас вона зазначила, що, "якщо Віктор Федорович боїться робити ставку на дебати в останній день", Єхануров може з ним подискутувати і 14-го, і 20-го і 24-го березня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
16:36
У Херсоні росіяни обстріляли таксі: водій загинув, ще 2 людей поранено
16:15
В уряді прогнозують скорочення населення до 28,9 млн осіб у 2041 році: як цьому запобігти
16:00
Пошук мін за допомогою дронів: українські розробники випробували сенсорні технології 
15:53
Теорія – у військовому коледжі США, практика – в боях в Бахмуті. Львів, Канзас і Бахмут в житті комбрига "Холодного Яру"
15:51
Експорт кукурудзи, ріпака, соняшника та пшениці: ліцензії видаватимуться з погодженням з Польщею
15:51
"Найбільше досягнення і невдача – це НУШ": міністр Лісовий про діяльність МОН за останній рік
15:49
Дрони, боєприпаси й гранатомети: Німеччина оголосила про новий пакет допомоги для України
15:34
Синоптики попередили мешканців Київщини про неприємні сюрпризи погоди
15:33
"Укрнафта" розпочала ребрендинг мережі АЗС Glusco
15:32
Туск після переговорів зі Шмигалем: Ми близькі до вирішення проблем  
Усі новини...