Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За Януковичем, Литвином і "Нашою Україною" Омельченка підтримав Кінах

Четвер, 9 березня 2006, 20:06

Партія промисловців і підприємців України висловила підтримку кандидатурі нинішнього мера Олександра Омельченка на виборах Київського міського голови.

Про це йшлося у четвер в Києві на конференції, яка відбулась за участю лідера ПППУ Анатолія Кінаха та Омельченка, повідомляє УНІАН.

Кінах зазначив, що ПППУ у 1999 році підтримала кандидатуру Омельченка на посаду мера столиці України і зараз може з впевненістю заявити, що вибір був правильним.

"Сьогодні Омельченко – це потужний державний діяч, людина з високим професійним досвідом, людина, яка дуже багато зробила і, я впевнений, може зробити для киян, для Києва", - підкреслив Кінах.

За його словами, нинішній міський голова неодноразово підтвердив те, що він гідний довіри киян.

Водночас лідер ПППУ висловив переконання, що Омельченко розуміє, що його посада, "що спирається на довіру людей, - це самий високий рівень відповідальності в житті" і що Омельченку є над чим працювати і самовдосконалюватися.

Він також зазначив, що нинішній мер також здатен втілювати саме ту політику, яка сприятиме розвитку підприємництва та промисловості в Києві.

Крім цього, він повідомив, що першим спільним кроком ПППУ та міського голови після виборів буде ініціювання в парламенті нового скликання ухвалення закону про історичний центр Києва з тим, щоб ніхто – "ні чиновник, ні корпоративні інтереси не руйнували історичний центр столиці, а навпаки, прикрашали, відновлювали культурні, історичні та релігійні цінності".

"Щоб Київ в свій час ми передали нашим дітям та онукам красивим, щоб це підтверджувало, наскільки велика історія нашої держави, глибока культура і традиції", - підкреслив Кінах.

Лідер ПППУ побажав Омельченку перемоги на виборах.

Як відомо, раніше Омельченка підтримала Київська міська організація Партії регіонів, партія "Єдність", Київська організація партії "Народний Союз Наша Україна" (в обмін на його підтримку в ході виборів Київської міської ради), опозиційний блок "НЕ ТАК", Народний блок Литвина.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування