Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко знає, що наступним прем'єром буде не Жуков

Субота, 1 квітня 2006, 08:21

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко прогнозує, що прем'єр-міністром України буде лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

"Я висловлюю абсолютну впевненість, що вони (помаранчеві сили) знайдуть спільну мову, можу навіть спрогнозувати, що прем'єр-міністром буде призначена Юлія Тимошенко", - сказав Луценко у п'ятницю ввечері в ефірі української служби BBC.

За його словами, на даний момент усе залежить від "державної відповідальності перед нацією трьох лідерів помаранчевої коаліції".

Луценко переконаний, що в Тимошенко буде шанс, щоб "довести свою ефективність тим виборцям помаранчевої команди, які більше повірили в її здібності".

Відповідаючи на питання про те, як буде співробітничати з прем'єром міністр внутрішніх справ Луценко у випадку, якщо ним стане Тимошенко, оскільки раніше лідер БЮТ заявляла, що у випадку приходу на посаду прем'єра, змінить всіх керівників силових відомств, Луценко сказав: "Вона не має права на диктат, вона не Жуков, а Єхануров - не Кейтель, щоб підписувати акт про безумовну капітуляцію".

Разом з тим Луценко відзначив, що він готовий працювати з будь-яким прем'єром, оскільки для нього не є принциповим , хто буде очолювати Кабмін.

"Для мене непринципово, хто є керівником, для мене принципово, щоб він не давав мені команди "фас" і "стоп"...Я готовий співробітничати з будь-яким прем'єром, що буде виконувати лінію майдану, лінію президента.", - відзначив міністр.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування