Луценко боїться, що Вітренко вб'є Курочкін

Субота, 1 квітня 2006, 08:31

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко пропонує лідерові блоку "Народна опозиція" Наталі Вітренко охорону МВС.

У п'ятницю ввечері в ефірі української служби BBC він пояснив, що побоюється замаху на її життя з боку "організованого політичного угруповання ", що фінансувало виборчу кампанію Вітренко.

"Я офіційно пропоную їй охорону від МВС, тому що організоване політичне угруповання, яке вона повинна була завести в парламент, пролетіло. І це дуже небезпечно для її життя", - відзначив Луценко.

Міністр запропонував Вітренко безкоштовну державну охорону у випадку, якщо вона скаже, де знаходяться два кандидати з її списку - колишній керівник Львівської міліції Олег Сало й екс-керівник Закарпатського облУВС Василь Варцаба.

"Я пропоную державну охорону безкоштовно, а в обмін прошу її сказати, все-таки, де ховаються від міжнародного розшуку два кандидати в її списку - пан Сало і пан Варцаба", - сказав міністр.

Луценко також сказав, що він не винен у тому, що Вітренко "на фініші своєї політичної кар'єри раптом очолила організоване політичне угруповання Макса Скаженого (відомий російський бізнесмен Максим Курочкін, оголошений у міжнародний розшук).

"Я сьогодні дуже переживаю за Наталю Михайлівну, тому що Макс Скажений не прощає прольотів і таких скажених витрат у ніщо", - сказав Луценко.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування