Каськів вирішив, що Кличко одноразовий

Понеділок, 17 квітня 2006, 16:07

Партія "ПОРА" заявляє, що не має наміру брати участь у створенні будь-яких коаліцій у Київській міській раді до прийняття плану розвитку Києва.

Про це журналістам на прес-конференції сказав голова "ПОРИ" Владислав Каськів, передають Українські новини.

"Політрада (партії) вважає неприйнятною для "ПОРИ" участь у формуванні будь-яких коаліцій у Київраді до узгодження плану розвитку Києва", - сказав Каськів.

За його словами, "ПОРА" має намір провести консультації з мером Києва Леонідом Черновецьким та лідерами депутатських фракцій у Київраді для розробки такого плану.

Також Каськів сказав, що "ПОРА" готова пожертвувати своїми місцями в Київраді.

"У кожному разі, якщо обставини будуть складатися не відповідно до прийнятих сьогодні рішень, ми без жалю пожертвуємо своїм представництвом у Київраді, щоб зберегти чесне ім'я "ПОРИ", - сказав Каськів.

Разом з тим, він не зміг назвати кількість представників "ПОРИ", які пройшли в Київраду в складі блоку Віталія Кличка "ПОРА-ПРП".

Крім того, Каськів вважає, що блок "ПОРА-ПРП" створювався винятково під вибори, а зараз його суб'єкти можуть діяти самостійно.

"Блоку "ПОРА-ПРП" не існує формально, тому не можна говорити про розкол (блоку)", - сказав Каськів.

Також він упевнений, що коаліція, створена блоками Юлії Тимошенко, "ПОРА-ПРП" й "Громадський актив Києва" одноразова, тобто проіснує до призначення секретаря Київради.

Як повідомлялося, 14 квітня БЮТ, ГАК й "ПОРА-ПРП" заявили про намір створити більшість у Київраді.

БЮТ одержує 41 місце в Київраді, блок Леоніда Черновецького - 21, блок "Наша Україна" - 15, блок Віталія Кличка "ПОРА-ПРП" - 14, Партія регіонів - 9, "Громадський актив Києва" - 7, Соціалістична партія - 7, Народний блок Литвина - 6 місць.

10 грудня 2005 року партії "Пора" й "Реформи й порядок" домовилися створити блок "Громадянський блок "ПОРА-ПРП" на вибори.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування