Тимошенко не хоче перераховувати голоси, хоча кричала про фальсифікації?

Понеділок, 3 квітня 2006, 10:34

погоджувальній раді в понеділок депутати з'ясовуватимуть, які фракції готові схвалити постанову про повторний перерахунок результатів парламентських виборів.

Про це у понеділок повідомляє Німецька хвиля.

Ініціатори перерахунку заявляють, що ті парламентські сили, які відмовляться підтримати їхні наміри, розглядатимуться як причетні до фальсифікації.

Ініціативу повторного перерахунку 25 мільйонів бюлетенів напередодні підтримали майже всі сили, зокрема й ті, які пройшли до парламенту, крім комуністів та Блоку Юлії Тимошенко.

За словами представника виборчого блоку Литвина Олега Зарубінського, майбутнє голосування постанови виявить справжні настрої усіх партій.

"Усі політичні сили публічно не задоволені результатом підрахунку голосів, а от наскільки вони є щирими, виявить голосування", - зазначив Зарубінський.

"Тому що ті, хто не проголосує за цю постанову, фактично, вкажуть на те, що вони зацікавлені в такому результаті", - додав він.

На думку Зарубінського, затверджений документ зобов'язуватиме ЦВК здійснити повторний перерахунок бюлетенів.

"Мовляв, під час президентських виборів уже був створений прецедент, завдяки якому навіть відбулося повторне переголосування", - зауважує видання.

Як відомо, у четвер лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявила про наявність у її блоку доказів на підтвердження фальсифікацій у Донецькій області. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування