Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Саакашвілі вирішив не приїжджати до Ющенка, поки не з'явиться прем'єр

Вівторок, 4 квітня 2006, 15:08

Візит президента Грузії Михайла Саакашвілі в Київ переноситься в зв'язку з внутрішньополітичною ситуацією в Україні.

Про це заявив Міністр закордонних справ Грузії Гелі Бежуашвілі на спільній з Міністром закордонних справ Борисом Тарасюком прес-конференції у вівторок у Києві.

Бежуашвілі наголосив, що в даний час в Україні проходять внутрішньополітичні консультації між силами, які пройшли в парламент, про формування коаліції та уряду, передає Ліга.

"Президенти переговорили по телефону і прийняли рішення про те, що було б доцільно організувати офіційний візит президента, який буде проведено в умовах, коли буде сформована політична кон'юнктура тут з врахуванням того, щоб провести його на більш високому рівні", - сказав Бежуашвілі.

Тарасюк у свою чергу додав, що Ющенко "високо оцінив делікатність свого колеги".

За його словами, Ющенко також вважає, що в період, коли ведуться інтенсивні політичні консультації про формування коаліції, краще відкласти візит, щоб пізніше провести його на більш високому рівні, відповідно до характеру двосторонніх взаємин.

Раніше візит Саакашвілі був запланований на 4-5 квітня. Під час візиту планувалося провести церемонію урочистого закриття року Грузії в Україні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування