Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ хоче владу як мінімум в 14 областях?

Вівторок, 4 квітня 2006, 17:14

Представники БЮТ мають бути головними претендентами на посади голів обласних рад та на узгодження посад керівників райрад.

Таке переконання висловив заступник керівника БЮТ Микола Томенко у Рівному, коментуючи результати виборів та подальші кадрові призначення нової влади.

"Якщо БЮТ переміг в 14 регіонах з 27, включно з Києвом, а у 9-ти регіонах посів друге місце, то за світовою практикою призначень саме наша політична сила є головним претендентом на посади голів обласних рад та на узгодження посад керівників райрад", - вважає Томенко.

"Адже ми повинні виправдати довіру людей, висловлену нам під час виборів", - пояснює заступник керівника БЮТ.

"У разі підписання коаліційної угоди стосовно формування парламентської та урядової більшості за участю БЮТ, наша політична сила буде претендувати також і на посади голів обласних та районних адміністрацій", - додав Томенко.

Тому, на його думку, діючі губернатори, які належать до лав партій, що програли вибори, як це, наприклад, на Рівненщині, не можуть зараз диктувати свої умови співпраці партіям-переможцям, зазначає прес-служба Томенка.

Також заступник керівника БЮТ додав, що в політиці важливо мислити не категоріями політичних бажань, а насамперед загальноприйнятими принципами.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування