Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Керівник "Континенту" обіцяє повернутися в Україну

Середа, 5 квітня 2006, 14:21

Керівник радіостанції "Континент" Сергій Шолох планує повернутися до України для роботи над відродженням "Континенту", який нещодавно отримав дозвіл на мовлення у Києві.

"Я не зможу повернутися в Україну ще декілька місяців. Сподіваюсь, що наприкінці літа або на початку осені така можливість у мене з'явиться, і я долучусь до роботи з розвитку мовлення "Континенту". А до того часу цим займатимуться мої партнери Андрій Соломаха та Олександр Горянський", - сказав Шолох в інтерв’ю ІМІ.

"Я сподіваюсь, що до мого повернення "Континент" уже буде працювати на повну потужність", - додав керівник радіостанції.

За його словами, перебуваючи в США, він "не припиняв працювати над відродженням радіостанції "Континент".

"Найбільше проблем було в юридичній площині і в моєму статусі. Бо ще до цього часу я не маю права приїхати назад в Україну. Але декілька місяців тому я отримав право виїжджати за межі Сполучених Штатів і зміг провести низку зустрічей з українськими друзями та партнерами, після чого стало можливим почати конкретні юридичні кроки в напрямку відновлення закритої минулим режимом радіостанції", - розповів Шолох.

На питання, яким буде нове радіо "Континент", він відповів:

"Формат, заявлений на конкурсі, музично-інформаційний, і в планах нашої команди є створення власної новинно-інформаційної служби. Впевнений, що оновлений "Континент" швидко поверне собі свою слухацьку аудиторію и здобуде багато нових слухачів".

Як відомо, раніше радіо "Континент", яке було позбавлено ліцензії за часів президентства Леоніда Кучми, отримало дозвіл на мовлення у Києві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування